пятница, 30 декабря 2016 г.

Як на Укрпошті Різдвяний Gebäck від Lebkuchen-Schmidt вкрасти хотіли.

Як на Укрпошті намагались вкрасти закордонну посилку.
/Всі номери для ідентифікації отримувача з фоток та сканів прибрано на прохання отримувача, але будьте впевнені, що це все є на знімках/.
Є такий у наших німецьких друзів звичай хороший, поздоровляти з Різдвом не просто телефоном чи милом, але ще й якись смаколиків трохи надіслати. А Нюренбергу готують такі справжні марципани (в http://www.lebkuchen-schmidt.com  ) до свят. От і цього року вирішили колеги з Баварії порадувати своїх знайомих та й відправили невеличку коробочку з привітаннями.



Минуло Різдво (25 грудня, яке в Еуропі святкують), то й питають так обережненько позавчора телефоном:"Ну як там пряники, смачні?". А у відповідь:"Які такі пряники??". - А ми ж вам одправляли.... ось гляньте, код є DHL, все як положено.
- Да нічого не отримували /так дещо розублено/...
- то перевірте по коду.
Ок, почав дядько перевіряти по коду, яким DHL маркує всі відправки, зайшов на сайт, ввів номер в поле форми, аж гульк!!! /далі прозвучали декілька виразів з категорії 18+, не наводимо/.
Таки так, є така посилка, але чомусь "

Status am Sa, 26.11.16 12:34 Uhr

Der Empfänger ist unbekannt. Die Sendung wird gelagert.
т.б. "отримувач невідомий". Це здалось дивним. Далі ще дивніше...
Коробка вже в Україні, але невже супрепунктуальні німці "на дєрєвню дєдушкє" одправили??? Ну й пішла е-мейлом відповідь.... А після цього подіїї раптом пришвидшились в 600 разів. Тому що через ДВІ години після початку шарудінь... зателефонував хтось на номер, який було вказано на коробці й поспіхом поспитав "Куди доставити?", бо ж "адресат невідомий" /Ги, див. фото, уважно, дата на наклейці 25.11.2016 /

Отакої... лежало воно лежало місяц ( з 25 листопада до 28 грудня), а тут така скажена швидкість та запопадливість... з чого б це?
Ну й привезли протягом пари годин... Знову дивіться дату на наклейці!!! Вже до попередньої додалась 28.12.2016!

А коробочка з пряниками дійсно невеличка. Та чи є в ній оті смачнющі марципани з Нюрен-
бергу, розповім трохи пізніше :)
А ви кажете, "йдемо до Європи..." 
Сраний  мерзенний совок, кальоним залізом випалювати, або ректальним ломом згідно рецепту відомого персонажа Свирида Опанасовича.

1 комментарий:

SPARCHER комментирует...

Якщо мені не зраджує пам'ять, то Росан -- це Міст, а не Укрпошта.

 

Форум инженеров по автоматизации, электроников и приводистов