понедельник, 5 января 2015 г.

Дід Свирид : Мить з історії Києва

Мить з історії Києва від Свирида Опанасовича:
Рубрика: "Хвилинка історії"
Ізвесний любітєль історії Росії Хуйло любить історію якто ізбіратєльно. І наверняка з отвращенієм перегортує самі інтєресні сторінки. Дід уверен, шо например історію княжіння владімірського князя Андрея Боголюбського він тоже перегорнув не вчитуючись ілі морщась от отвращенія. А зря. Андрей Боголюбський, не взірая на приписане собі піар-методами красіве прозвіще, був пріблізітєльно таким же владімірським хуйлом, як і січас Блядімір Блядімірович.
Владімірський князь Андрей тоже сначала був фартовий і везучий в ділах. Всіх кругом построїв і подчініл своїй власті. Даже ослаблений к тому времені Київ умудрився взяти у 1169 році. Розграбавши місто дотла, оте владімірське хуйло окончатєльно уверувало, шо схопило Бога за бороду і всьо такоє. Но нє тут то було. То довга і запутана історія, дід колись детально її опише, но кияни після поруганія свого міста так розлютилися, шо нємедлєнно згуртувалися. У киян є така особенность - сначала получить по шиї, а потом гуртуватися і давати відсіч. Нє взірая, шо місцеві князі між собою вічно сралися, кияни сформували потужні сили самооборони, работали волонтери. Йшов кастінг князів, но все попадалися якіто нє очень. Рішили воювати з тими, які вже є.
Владімірське хуйло Андрей, уверенне в своєй нєотразімой харізме, слєгка охренєло і не понявши тонкості душевной організації киян, рішило їх наказать. У 1173 году він послав неймовірну на ті часи 50-тисячну армію, яка осадила Вишгород. Но Вишгород взяти не вдалося - кияни во главе з Мстиславом Ростиславовичем дев'ять тижнів люто сражалися і обороняли місто. І тут стало відомо, шо на допомогу Вишгороду форсованим маршем рухається армія галичан, яких вів Ярослав Волинський. При цьому ізвестії нападаюча владімірсько-суздальська армія дрогнула, її моральний дух іспарився - предки будущих бандерівців вже тоді уміли нагнати на ворогів жаху. Князь Мстислав нємедлєнно воспользувався замешатєльством в рядах протівніка і совершив удачну вилазку - владіміро-суздальська армія, яка не ожидала такого нахабства від окружонних киян, начала панічно утікати, многі втопилися в Дніпрі. Після цієї епохальної поразки, владімірське хуйло закінчило свої дні, як і положено - був заговор і п'яні бояри зарізали Андрея, як свинюку. Труп князя провалявся на вулиці нікому не нужний два дні, пока мешканці Владіміра натхненно грабували княжий палац. Хуйло вряд лі знає про цю історію, но нєзнаніє історії не освобождає від її повторення.
Зберігаємо бадьорий бойовий дух, занімаємся спортом, держим кулаки за Надю, всячеськи помагаємо Армії і читаєм repka.club.
І слєдім, шоб віздє порядок був! А не те, шо січас.

Комментариев нет:

 

Форум инженеров по автоматизации, электроников и приводистов