пятница, 28 августа 2015 г.

треба відмінити "День журналіста", і призначити ...

"треба відмінити "День журналіста", і призначити "День тупої бл*ді", і то буде їх, "журналістів", професійне свято."
Чому? Тому що!!! : Читайте, щоб зрозуміти хто є журнашлюшки і яку шкоду вони приносять /користь теж є, але від деяких з них, яких мало/
від:
Злий пост: "Завдяки нашим журналістам"
- Завдяки нашим журналістам анексія Криму Кремлем перетворилась на "влада злила Крим". Деякі пішли далі і напряму звинуватили у цьому Порошенка, ну так, він тоді був президентом
- Завдяки нашим журналістам вторгнення військ Рф на територію України і оточення Іловайську претворилось на "влада злила Іловайськ, генерали-нездари здали територію"
- Завдяки нашим журналістам підготовлена багаторічна операція по знищенні української армії (при активній участі того ж Гриценка та іншої агентури) перетворилась на "Порошенко і Муженко розвалюють армію, голі-босі солдати, все це договорняк з Путіним"
- Завдяки нашим журналістам пуста казна, яку під нуль пограбували януковичі перетворилась на "Відсутність реформ Порошенка і Яценюка, які крадуть гроші"
- Завдяки нашим журналістам багаторічна криза у системі освіти, відсутність кадрів нової формації, перетворилась на "Порошенко навмисне ставить своїх, щоб не давати дорогу молодим профі, яких унас сотні тисяч"
Завдяки нашим журналістам дві людини без військової освіти і і доступу до інформації сидять на вечірньому ефірі Громадського і дають оцінку діям Генштабу. І всім похер. Бо в нас нема відповідальності за свої слова. Так само, як ніхто не відповість, чому якийсь дебіл з ПС чи від Семенченка бере і повідомляє про 21-го вбитого, просто так, щоб набити собі нових читачів, а вся ця блядська компанія різномінітних укрЗМІ просто передруковує. Завдяки нашим ЗМІ Росія захватила весь інформаційний простір. Завдяки нашим ЗМІ у нас багато адекватного народу перетворилось на істеричних ідіотів. Завдяки нашим журналістам. Я ось подумав, що треба відмінити "День журналіста", і призначити "День тупої бляді", і то буде їх, "журналістів", професійне свято.

Комментариев нет:

 

Форум инженеров по автоматизации, электроников и приводистов